Bergersen.net har skiftet navn til Senson AS - Besøk gjerne vår nye hjemmeside.

Bergersen.net hjalp 110 Slukkeskum selge varer for 500.000 på 3 dager

I samarbeid med BSP, produsenten av 110 Slukkeskum, og Dagbladet.no sørget Bergersen.net for at annonseringen på Dagbladet.no ga svært gode resultater.

Løsningen baserte seg på en riktig utformet annonse, quiz løsning og knytning mot Facebook, og trakk mye trafikk til slukkeskum.no i kampanjeperioden. I tillegg økte den fokuset på produktet og førte til mersalg for 110 Slukkeskum og deres forhandlere.

Sitat Dagbladet.no

Etter tre annonser på Dagbladet.no meldte BSPs forhandlere om salg av 3.000 bokser ”110 Slukkeskum”. I tillegg økte BSP sitt forhandlernett med 10 %!

Selskapet BSP har utviklet den lille brannslukkeren ”110 Slukkeskum”. De kompakte og praktiske boksene er enklere i bruk enn tradisjonelle brannslukkere og kan benyttes av personer i alle aldre. Og navnet er ikke tilfeldig: Husk å ringe 110 før en selv gir seg på brannen med slukkeskum!

– Vi jobbet mye med kampanjen før vi gikk på lufta med den, forteller produktansvarlig i BSP, René Depuis.

– Vi annonserte torsdag til lørdag i den offisielle brannvernuka (uke 38), for å utnytte aktualitet og relevans i nyhetsbildet. Samtidig hadde vi laget en demonstrasjonsvideo og en quiz som lå klar på kampanjens landingsside.

– Både click-through-raten og antall besøkende på landingssiden som så videoen, deltok på quizen og delte dette innholdet via sine sosiale medier har vært meget bra, opplyser Depuis.

Annonseringen besto av egenlagde annonser på forsiden av Dagbladet.no til kun kr 6.000,- dagen.

– Vi anslår at vi solgte ca 3.000 flasker ute hos våre forhandlere som et direkte resultat av annonseringen. I tillegg har vi kommet i kontakt med en rekke nye forhandlere og anslår at vi vil øke forhandlernettet vårt med 10 % som følge av annonsene, forteller Depuis fornøyd.

– Som grossist for et nytt produkt er en av våre viktigste oppgaver å gjøre produktet kjent både blant forhandlere og sluttkunder. Vi føler at annonsene på Dagbladet.no bidro godt i dette arbeidet, og vi vil absolutt gjøre dette igjen om ikke lang tid, avslutter Depuis.

Kilde: Dagbladet.no

Publisert
Kategorisert som Nyheter

Av Jarle

Jarle har jobbet med utvikling av nettsteder siden 1995 og har erfaring fra både stor og små prosjekter. Han har siden 2011 jobbet primært med utvikling av publiseringsløsninger basert på WordPress.